.

Afbeelding
Psp-Angels is een gezellig psp forum met tal van mogelijkheden zowel voor beginner als gevorderde. Tal van mooie lessen helpen je, waaronder erotiek, blend, tag, combi, scrap, animatie ect… Talloze opdrachten waaronder, kleur, tube, cartoon, filter ,weekendopdrachten, enz... maken ons psp gebeuren de moeite waard.
Ben je beginner of gevorderde iedereen is van harte welkom als …. de interesse daadwerkelijk is. Het heeft totaal geen zin je te registreren als toerist, wij zijn een aktief forum. Wij vinden dat een paar lessen of uitwerkingen per maand zeker een must is ... …
Het forum wordt pas zichtbaar na het maken van een 20 tal lesjes … Als beginner de beginnerslesjes, als gevorderde de wat moeilijkere lesjes .. Tot dan zie je maar een beperkt deel van het forum ...
Benieuwd ?, en ben jij een echt geinteresseerd toekomstig forumlid ?? registreer en stel je degelijk voor, verklaar je akkoord met onze regeltjes, dan pas wordt je aspirant-lid, of aspirant-gevorderd lid, en kan je starten met je 20 lesjes !!
Gelieve in je voorstelling de vermelding te maken of jij een beginnend of gevorderd psp lid bent ...
Het gebruik van e-mailadressen met .com zoals g-mail en hotmail kan enkel maar op aanvraag met motivatie verstuurd naar psp.angels.forum@gmail.com. Bij inlogproblemen gelieve evenzeer dit e-mailadres te gebruiken.
Opmerking: De te gebruiken forumtaal dient ingesteld te worden op Nederlands ( Informeel ).

Vergeet niet onze Privacyverklaring te lezen aub
Verplicht door de Europese wetgeving inzake Privacy


Bij inlogproblemen gelieve mail te sturen naar:
psp.angels.forum@gmail.comGroetjes : Het bestuur
Nieuw onderwerp
Er zijn geen onderwerpen of berichten in dit forum.

Forumpermissies

Je kunt niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kunt niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kunt geen bijlagen plaatsen in dit forum